7 Nisan 2012 Cumartesi

Maskeler...


Şimdi maske zamanı, dosyayı hemen indirip, kenarlarından kesip, ipimizi de bağlayalım ve takalım... Hangisini istiyorsanız altındaki yazıya tıklayın :)))
Mor Tavşan
Pembe Tavşan
Sarı Tavşan


              Mavi Tavşan

Aslan


Kaplan
     
Maymun                
                            kedi

12 yorum:

Adsız dedi ki...

harikasınız :)

Pınar Karacasu dedi ki...

Çok teşekkürler :)

Unknown dedi ki...

sanırım şimdiye kadar beni ençok mutlu eden site bu.okadar çok aramıştım ki bu paylaşımları.elinize sağlık.

Pınar Karacasu dedi ki...

Çok sevindim, benim de bu siteyi oluştururken tam olarak istediğim, sizinki gibi yorumlar alabilmekti :) Çok teşekkürler...

GÖKKUŞAĞI BLOĞUM dedi ki...

Ellerinize sağlık,tüm paylaşımlarınız çok güzel.Aradığımı buldum çooook teşekkür ederim.Bende kızımın doğum günü için bu tür şeyler arıyordum.Aklımdan geçen herşeyi bir anda karşımda buldum.çok sevindim :)))

Pınar Karacasu dedi ki...

Ben de blogumun işe yaradığını duydukça çok seviniyorum :)

Edy dedi ki...

her sey çok harika.ccoookkk tesekkurler

Adsız dedi ki...

süperrrrr.... günlerdir arıyordum sadece burada bulabildim emeğinize yüreğinize sağlık

Pınar Karacasu dedi ki...

Ne güzeeeel, çok sevindim :)

lemoon dedi ki...

çok güzel şeyler yapıyorsunuz çok tebrik ediyorum sizi. bende oğluma angry birds temalı party yapıcam ama maaalesef hiç bir yerde doğru dürüst bir set bulamıyorum, sizin bilginiz varmı acaba? birde bu pdf dosyasını indirdikten sonra yazıları değiştirmek için fotoshop programıyla nasıl yapabiliriz yani resimleri tek tek nasıl kesebilirim

mona roza dedi ki...

harikasınız sizz yaaa ellerinize sağlık:)ne zamandır aradığım çalışmalar var burada bir ay sonra oğlumun ilk doğumgününü kutlayacağız ben miki konsepti düşünüyorum ama banneri çok karanlık geldi bana farklı ne olabilir sizce?bir de miki li fotoğraf çektirme çerçevesi olsa ne güzel olurdu ah bir de hediye kutusu olsaydı:)paintte düzenleme yapılabilir mi acaba foto eklemek için . tekrar tekrar ellerinize sağlık sevgiyle kalın:)

Unknown dedi ki...

merhabalar öncelikle benim gibi birçok kişiyi mutlu ediyosunuz teşekkür ederim.hamileyim haftaya babyshower yapacağım acaba konuşma balonu yapabilirmisiniz inanın çok mutlu olurum :)